Gruppkram :)

Avslutade svenska lektionen idag med en gruppkram! Vi fick sluta lite tidigare om vi gick med på att göra en gruppkram. Haha. :D

girls night only

Hade mysigt med girlsen ikväll. Plus att nu har man förlorat en timme också. Sommartid here we come! xd

Vikunja

Vaknade ca. tjugo över 7 av att det ÖÖÖÖSregnade ute! Varför?? Fast jag lyckades somna om igen och vaknade sedan tjugo i elva. Nu är klockan ca. fem i 12 och det regnar fortfarande.:S

Igår hade vi ju uppspelning i skolan och det gick jättebra! Btw så har vi haft kändisbesök som hjälp till också, kan man väl säga. Trummisen Martin i bandet Vikunja har varit med och det har varit askul! Det ska tydligen släppa en singel i sommar så den måste jag köpa! :D

Här är musikvideon till deras låt "Some people". Lite småläskig men en väldigt grym och kreativ idé!

VAAARMT!!!!

Det är så JÄKLA härligt väder ute! Gick hem från skolan idag, kunde inte cykla eftersom att jag hade elcellon med mig, och det var helt otroligt varmt! Helt svettigt när man kom hem, fastän jag hade haft jackan och tröjan uppknäppta.
Ligger ute och solar med Ronja och Kajsa som tassar runt mig. Asgött. Hoppas att det håller i sig!

Uppspelning med temavecka-musiken imorgon och det ska bli jätteroligt! :D

Solen i fejset och ett leende på läpparna :)

Min stråke är broken :(

Temavecka denna veckan i skolan. Jag är i musikgruppen! :D Askul!

Idag har jag varit i skolan då såklart, sedan var det en sväng hem till Anna med girlsen, sedan iväg på utvecklingssamtal i skolan. Efter det var jag på Kulturskolan och träffade min cellolärare för han skulle hjälpa till och fixa min stråke som gått sönder. Fick även låna en från Kulturskolan som reserv. Sedan gjorde jag inte så mycket och nu måste jag gå och lägga mig! Detta var pretty much en bra summering av dagen helt enkelt!

Tvärtom-dag

Jag var uppe halv nio idag? Är det normalt för mig? Svar:Nej. Jag brukar oftast gå upp två timmar senare än det...eller mer. Haha.
Har hunnit med ganska mycket på bara dessa två timmar också enligt mig. Käkat frukost. Tränat på träningsmaskinen plus lite sit-ups och grejer, tittat på TV och duschat. Av någon anledning duschade jag i kallt vatten. Varför har jag ingen aning, men något måste man ju göra för miljön. Haha. Jag gör allting tvärtom mot vad jag brukar idag! Därför känns allting så uppochner, fast det har liksom hamnat på rätt håll nu. Nu fattas det bara att jag sätter igång med läxor, och det lär jag väl snart göra om den här känslan håller i sig. Haha!!!

Rebecca är iväg på någon musiktävling som heter Musik Direkt. Hon ska sjunga och spela gitarr. Jag och min kusin Lina och hennes kompis ska iväg och titta på det senare! :)
Ha det gött tills vi hörs!

Spelat på Andersbergsskolan

Spelade för Andersbergsskolan idag. Det gick väldigt bra faktiskt! Den första publiken var kanske inte så bra, men den andra var suverän! :D


Lite vår/vinterbilder från stranden bl.a. :)

Skrivit autografer ;)

"Skolturné" och vi spelade på Jutarumskolan och Frösakullskolan idag. Mycket kul. Det roliga var att vi fick skriva en massa autografer till barnen som lyssnat efteråt. Haha.

Efter det stack jag till skolan för att ha en NO-lektion om evolution. Vi fick reda på att vi tydligen ska ha kemi på de nationella proven istället för fysik som var bestämt innan, men kemi det funkar det också! :D

No more sushi :S

Igår hade vi uppspelning med Cellorockgruppen, eller vad man ska kalla det, och barbershop-gruppen Charad för föräldrar och andra. Lite övning inför imorgon och fredag när vi ska ut och spela på låg- och mellanstadieskolor.
Idag var jag med girlsen och köpte mat på stan och sedan stack vi hem till Hanna och käkade upp det. Första gången jag åt sushi och förmodligen också sista. Det var verkligen ingen hit kan jag tala om.
Det som var desto bättre var middagen vi lagade idag här hemma. Det hette typ Jambalaya. Det var typ en kyckling, räk och ris gryta. Skitgott var det i alla fall! :D

Första vara UTE-och-springa-istället-för-weird-träning-inne-på-konstig-maskin-runda.

Haha.

Ute och sprungit idag så känner mig hyfsat nöjd med dagen hittills! Måste skriva klart en kladd i svenskan tills imorgon och det känner jag mig inte lika nöjd med... får se hur det går. Eller om det går alls, så att säga.

Tired as hell

Har spenderat hela dagen på Sturegymnasiet idag. Jag var där vid 8 och kom hem vid cirka halv 6. Anledningen till det var för att det var intagningsprov för musikinriktningen. Ca 40 minuters teoriprov, 5 minuters intervju, 10 minuter rytmiktest, 10-15 minuter uppspelning. Kan ni tänka er hur mycket dötid det blev där man bara satt? Jävligt mycket kan jag tala om. Drygt en timme av 10 (!!!) timmar var man liksom i "action".

Men nu är jag hemma i alla fall och det känns skönt. Har inte ätit sedan halv tolv så var jävligt hungrig. Men intagningen kändes helt okej faktiskt. :)

Ikväll ska jag till Maria tillsammans med några andra och käka och ha det mysigt. Softish. Nu måste jag äta lite till och sova lite för jag är jävligt trött.

<33

Visste du att...

...vi ska till USA i sommar?!!! Den tolfte juli rättare sagt. Jag har aldrig varit där så det ska bli askul! :D Vi ska först till New York och sedan runt lite i Florida, typ till Disney World och sånt. Haha. Jag längtar som fan! :D



Jag lyssnar typ aldrig på originallåtarna?

Sitter och lyssnar på denna nu och tycker faktiskt att det är bra! En suverän cover helt enkelt. Fast jag har inte hört originalet, bara covers i princip så jag vet inte vad jag ska jämföra med riktigt :S.

Fjäsk ;P

Såhär kan det ibland se ut när vi käkar här i den här familjen. Haha

VÅÅÅÅÅR!!!

Well, well. Soligt ute så nu känns allting på rätt väg! Se upp för nu kommer bannemej vårkänslorna!


on top of that... ett gäng egobilder... hehe

Frukost :)

Sitter och käkar frukost. Skolan börjar klockan tio på tisdagar vilket är awesome! Ett glas o'boy och två jävla simpla ostmackor blev det. Haha. Ska sticka till skolan typ vid kvart i tio så har ganska gott om tid på mig nu :D

Min o'boy blev perfekt blandad!!
:) Det händer typ...aldrig.
I think that made my day

Svårt att sova och vill till Sthlm

Borde lägga ifrån mig datorn nu och sova, men av någon anledning gör jag inte det?
Orkar inte sova, vilket låter helt sjukt, men jag gör verkligen inte det! Haha.

Bla bla... Vad ska jag skriva? Nu vet jag!
Jag önskar att jag bodde i Stockholm för då kunde jag shoppa varje dag. Det är så tråkigt att shoppa här i Halmstad. Varenda jävla butik uttömd eller tråkig. Så jävla trist...
Om jag hade bott i Stockholm, typ lite utanför centrum eller vad man ska säga, då hade jag lätt som en plätt kunnat sätta mig på tunnelbanan eller vafan som helst och haft det mysigt där och sen kunnat gå och shoppa på de oändliga streets of Sthlm. Fan va gött det hade varit! Stockholm är så jävla mysigt och jag vill vara, bo och leva där frånochmed nu!!

Ansiktsmask :)

Sitter med en ansiktsmask på plats och lyssnar på Paramore. Bättre kan det inte bli. :) Tänker läsa en bok också, vilken vet jag dock inte. Blir förmodligen någon jag redan läst. Haha. Harry Potter kanske? Har ett vagt minne av att jag påbörjat någon utav dem?? för typ femtioelfte gången nu...


"Undvik ögon" in my ass. Haha



Evolution

Idag höll Mikki en gympalektion (vilket jag får se till att ta tag i och börja planera fort som snarast :S haha) och då var vi faktiskt och red! Har inte ridit sen jag var cirka åtta år så det kändes lite weird. Men det gick!
Sen fick vi hoppa över SO:n för att ridningen drog över på det. Käkade hemma och sedan tillbaka till skolan för en NO-lektion. En av de mest intressanta No lektioner på länge. Christian är så bra på att få igång diskussioner i klassen, men en aning sämre på att hålla sig till ämnet. Det svävar ofta ut vilket både har fördelar och nackdelar... Men man lär sig något i vilket fall som helst och det är ju det viktigaste! Han kan ämnet No i varje fall, det är en sak som är säker. Vi håller på med evolution och det är typ det bästa som finns! Älskar det! Så himla intressant och fascinerande. (ordval?)

Vi har ett gäng såna där "min första faktabok" eller vad de heter om typ olika grejer som uppfinningar, husdjur och annat. Men den som alltid var min favorit var den om dinosaurier. Jag älskade den! Det gjorde nog Becca också för den är väldigt sliten eftersom att vi alltid bråkade om att få läsa den. Haha. Jag vann oftast... :)
Dinosaurier in my heart! <3

*Rubrik*

Sitter och tittar på Karlsson på taket klipp på youtube. Karlsson is the best! I love him!<3
Han kommer för alltid vara den bästa människan på jorden (i sina bästa år ;P)!!! haha

Tog den här bilden innan med mobilen xd

Spring is running in to us!

Nu börjar våren sippra fram! Härlig sol ute, fast härligare innan för nu börjar den gå ner och det är kaaaallt ute. Men innan var det jätteskönt! Att det är helg gör ju inte saken värre heller precis xd

Nu börjar jag bli en utav de där som bara längtar efter sommaren hela tiden. Innan har jag mer varit den som tar det som det kommer och tänker att sommaren kommer när den gör det. Men nu längtar jag som f*n.

GE MIG 30 grader VARMT, SOLSKEN överallt och MINDRE Arne Weise i rutan! :D

RSS 2.0