Scones<3

Fotbollsträningen slutade halv nio, efter det hem och duscha. Antagligen ska jag spela match på lördag. :D Har aldrig spelat elvamanna innan och det var drygt tre år sen jag spelade match sist. Men det går säkert bra- får man väl hoppas.

När jag duschat och allting blev jag så himla sugen på scones. Så jag bakade ihop det och så fikade vi lite här hemma precis. Mums, mums. Jag tvingade mig själv att smaka kaffe. Och jag kan bara säga att det smakar typ... asilla. Inte riktigt min grej om man säger så. Imorgon börjar vi inte förrän halv tio! Asgött!

090831

I helgen var vi (familjen och farmor och farfar) i farmor och farfars sommarstuga som ligger typ precis utanför Tranås. Mysigt, mysigt.

Senare ikväll blir det fotbollsträning. Längesen jag var där nu. Får ta och skärpa mig.

Var det inte nåt jag glömde?

Jo! Att posta ett inlägg! 
   Jag är ju väldigt duktig på att skriva om rätt sak på rätt dag, eller inte. Det blir att jag skriver "igår gjorde...", eller "i måndags så...", eller nåt liknande.
Men i alla fall...IGÅR var jag med lilla kompisgänget hos Maria och vi fikade lite efter skolan. Vi skulle baka kladdkaka men vi råkade sätta ugnen på 250(!!!) grader istället för 150, så det blev en sotkaka istället. Men god var den i alla fall! Kokos och choklad är en skitgod kombination. Hihi. Även om kokosen på kanten blev en aning bränd.



Men visst blev den väl fin ändå?:)



Sedan så spelade vi Twister och roade oss med det lite grann.

Shopping

Idag hade man en trevlig shoppingtur på stan med Hanna och Alice. Mycket mysigt :).

Aj...

Jag är så himla trött! Jag har nåt problem med ögonen eller nåt för jag är jätte ljuskänslig och får ont i hela huvudet så fort jag tittar på en skärm (varför sitter jag då här?) eller om jag bara sitter inomhus rätt upp och ner. Jag har typ sovit hela eftermiddagen pågrund av att jag gått runt och haft ont typ varje dag. Skitjobbigt. Men grejen är att det är inga problem på synen, jag ser jättebra, fast jag måste liksom anstränga mig för att se bra, annars ser jag suddigt. Så det är typ det som gör att jag har ont. Eller jag vet inte.
Aja, vi ska i alla fall till en läkare på lördag och kolla. Får ta med solglasögon till skolan imorgon, eller nåt. Ska käka lite huvudvärkstabletter nu. The computerscreen is almost killing me.

090818

Andra skoldagen avklarad! Nu hade jag tänkt skriva lite på en berättelse eller vad man ska säga. IKEA-katalogen kom idag också så jag är glad =D.

Kan lägga till...

Kan lägga till att jag överlevde första skoldagen! Vårat schema är hyffsat bra, fast det är jobbigt för vi börjar ganska sent på morgonen och slutar också sent. Det hade varit bättre att börja tidigare och och sluta tidigare också. Till exempel så börjar vi 09.25...

Dyngblöt...

...efter en timmes fotbollsträning. Fast det tog ca bara 30 sekunder att bli så blöt från att det börjat regna. Så mycket regnade det. Vi fick avbryta träningen. Men, men...


Rebecca(min syster då xD)  och jag. En aning blöta, jaoo. Haha


Sova...

Nu är det hög tid för mig att gå och lägga mig. Upp till skolan imorgon, vilket man kan ha olika uppfattningar om hur kul det är. Suck...
God natt i alla fall!

Keeps me searching for a Heart Of Gold...



Skitbra cover av Heart of gold, av Neil Young. Jag tycker i alla fall att den är skitbra!
Fast orginalet är ju alltid bäst!

Sista dagen...

Sista dagen på sommarlovet idag! Imorgon börjar jag nian och måste börja tänka på gymnasieval. Hur ska detta gå?

Gammal bild

090814

Vad har man lyckats åstadkomma idag? Typ inget. Jag har sovit och tittat på tv och suttit vid datorn. Det är det jag gjort liksom. Kanske dags att skaffa ett liv? Haha.

Skolan börjar på måndag!!!  :( aaaahhh, PANIK!!!

Makeover

Har kännt för en förändring länge nu. Igår kväll tonade mamma mitt hår och imorse klockan 8:00 (!!) var jag hos frisören.
Här ser ni innan, mitten (?) och efter bilder.




090811

Fotbollsträningen igår var jättekul! Jag ska definitivt fortsätta.

Igår sov vi också över hos Malin. Mysigt, mysigt. Vi tittade på en film som hette Kärlek 3000. Den var lite annorlunda, och jag tycker inte att den var så bra. Men, men. Vi tittade även på Låt den rätte komma in, men jag somnade mitt i. Sen vaknade jag igen av att de andra skrattade. Haha. Så då joinade man väl där lite grann. Haha!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på Spotify. Är hungrig så ska nog ta och äta nåt. Tjenahoppsan!

090809

Lilla släkten var ju här hemma i fredags. Glömde nämna att jag fyller år samma dag som min farfar! Det är ganska coolt faktiskt.

Skrivarlägret var jättekul. Katarina von Bredow, som skrivit bland annat Syskonkärlek, Expert på att rodna och Hur kär får man bli?, var där och hon hade verkligen jättebra tips till skrivandet. Hon berättade bland annat hur det var att vara författare. Det var jättespännande att höra om det.
Skrivarlägrets blogg hittar ni här. Om ni bläddrar ner så finns det en film där. Grejen var att vi typ åt hela tiden så det började likna ett matläger mer än ett skrivarläger. Först var det frukost kvart i åtta, sen fika, sen lunch halv tolv, sen fika, se middag halv fem och sen fika. Eventuellt grillning eller nåt annat på kvällen. Och så klart godis lite då och då. Haha.

Det roligaste var att få träffa andra och se hur andra skriver. Det gav en lite perspektiv över det hela eller vad man ska säga. Hursomhelst så var det ett kul läger!

Idag ska man äntligen få träffa lite vänner! Har inte träffat dem på evigheter känns det som! :D


Födelsedag

Kommit hem nu. Haft jättekul, men får berätta senare för kusinerna kommer snart. Min födelsedag idag ju!


Writing time

Imorgon sticker jag på skrivarläger. Har packat nu ikväll. Av nån anledning känns det som om jag har packat en aning mer än vad jag behöver. Men så brukar det vara så aja.

Sitter just nu och tittar igenom subscriptions videor på YouTube. Kommer nog vara fullt av dem när jag kommer hem igen.

På fredag fyller jag år!! Haha, är så glad!! xD

Ses på fredag =)

090801

Första augusti idag. 6 dagar kvar tills jag fyller år!

Har inte hänt så mycket tycker jag. Vädret fortsätter vara dåligt, enligt mig i alla fall. Men på måndag drar jag iväg på ett skrivarläger och det ser jag verkligen fram emot! Det ska bli jätte härligt att få göra nånting som man tycker är kul tillsammans med andra som delar samma intresse.


Becca är på Eskilscup med fotbollen.


När jag var åtta började jag spela fotboll. Men jag slutade året jag skulle fylla tolv. Jag hade tröttnat på det. Men jag funderar på att starta igen. Jag känner verkligen att jag tappat min kondition helt. Jag var verkligen duktig(om jag får skryta lite?) om man säger så. Jag slutade när jag låg på topp. Jag spelade för det mesta alltid anfall och gjorde de flesta målen. Jag är faktiskt väldigt stolt över mina insatser. Jag kan också erkänna att jag saknar det. Den där känslan man får när man gör ett mål och hela laget jublar- jag kan fortfarande känna samma känsla ibland när jag tänker tillbaka på det.
Numera är laget jag då spelade i inte det samma. Många har slutat och många nya har börjat. (Det var ju ändå tre år sen jag slutade.) Aja, man blir lite känslosam när man tänker tillbaka på det, typ. Hehe.


Ronja och Kajsa på stranden
Slänger in en liten bild på Ronja och Kajsa, som egentligen inte har nånting
med detta inlägget att göra. Men jag älskar dem så det får vara med!


RSS 2.0