Dags för idol

Jag och pappa var ute med hundarna för en stund sen. Nu är det dags för idol!
Detta är mina två små älsklingar! Jag älskar dem mer än nåt annat på jorden!

Det var riktigt kallt idag.

Det var riktigt kallt idag när vi skulle cykla till skolan. Jag säger bara:VARFÖR??!!! Kan inte någon skona oss från detta elaka väder?? Man fryser ju häcken av sig.

 

Annars inte så mycket som händer just nu. I alla fall ingen som läggs på minnet, vad jag vet... eller har det hänt nåt kul? Okej, nu gjorde jag mig själv bara allmänt förvirrad. Jag lovar, det händer ganska så ofta nu för tiden.

 

Får väl ta och titta på idol senare. Mamma ville att jag skulle rösta på han där Erik åt henne eftersom hon inte är hemma ikväll. Om jag minns rätt så tror jag att jag kommer ihåg vem han är. Har inte sett annat än auditions i år så jag vet inte vilka alla är. Eller jo, jag vet typ hur de ser ut och några namn. Men jag kan inte koppla ihop namnen med utseendena. Men Mariette vet jag vem det är! Hon har en sån jävla stor talang!

 

Visst blir man väl stolt när man vågar ladda upp en högupplöst bild på sig själv och som är helt oredigerad? *spontan applåd* ;) hihi man ser ju inte alls drogad ut på bilden. haha


290909

Idag har vi egentligen sovmorgon tills tio, men, eftersom att jag skulle vara på lasarettet halv åtta var det ändå att gå upp tidigt. Skulle röntga huvudet typ. Vet egentligen inte varför, tror det var nånting om det var vätska nånstans. Att det är det som gör att jag har ont ?

Sen stack jag direkt till skolan. Var där typ tjugo i nio. Satt och jobbade med SO:n, eftersom att vi skulle redovisa sen på första lektionen. Redovisningen gick bra. Den var ju om islam då som jag tror att jag har nämnt.

Sedan satt vi tjejer i klassen och snackade lite. Vi fick göra det på engelska lektionen, det har hänt lite saker. Jag ska inte gå inte på det men det har varit lite problem med en blogg. Aa, typ...

Sedan var det matte och svenska. Sen stack jag hem och städade köket av nån anledning? Det var det bästa jag kunde komma på att spendera min eftermiddag med. Nej men, haha...

Nu sitter jag och tittar på How I Met Your Mother. Världens bästa komediserie. Direkt efter Scrubs då. ;)



Gammal bild btw  ;)

Playa del Sol

Sitter och tittar på Playa del Sol nu. Det var ju en favorit senast det gick på TV. Får la hoppas att det är något att se nu.

Var på IKEA idag med mamma och pappa. Köpte ett par saker och så tittade vi på nya sängar till mig och Becca. Vi ska beställa dem på internet nån dag. Kul kul. :)

Nu är jag glad!

The Sims 3 spelet som vi köpte för ett tag sedan har inte funkat att installera. Eller jo, fast inte att starta. Men nu funkar det i alla fall! Har saknat att spela det. Dags för beroendet att vakna till liv! :D

SO...

Sitter just nu och jobbar på SO:n. "Islam i Sverige och världen". Min grupp ska redovisa om islam på tisdag och jag har inte ens skrivit en text eller gjort nånting om det jag ska redovisa om! Hur duktig får man bli på en skala från ett till tio?
Om det mot nån förmodan skulle komma in nån snäll individ på min blogg och läsa detta, skulle inte den kunna tipsa mig om nåt smart att snacka om? (*DESPERAT!!!!*)
Får nog fortsätta nu, annars står det väl 'IG' stämplat i pannan på mig resten av mitt liv...

Skit..

Novellen blev skit. Det blev inte ens en novell, utan nån sorts kladdig sörja. Haha, ingen chans att jag vinner. Men det visste jag ju ändå redan. Haha. När ska jag egentligen börja ta saker på allvar?

Novell imorgon

Imorgon ska vi skriva novell i skolan. En sån där årlig grej liksom. Vi, i åttan och nian, ska sitta i tre timmar och skriva. Temat är 'Under ytan'. Jag tror att jag vet vad jag ska skriva om. Jag har lite olika ideér. Man får la hoppas att det går bra. Jag och mamma sitter just nu och tittar på Svenska Hollywood fruar. Så jävla dryga de är. Haha. Det är nästan så att nåt brister inom en när man ser dem, så sorgligt är det.

Naanaaa..

Nu ska jag snart lägga mig. Visst, kanske lite tidigt tycker ni. Men, om man räknar med att det kommer ta drygt en timme innan jag ligger i sängen och ska försöka sova så kommer klockan vara ca tjugo över tio då och...ja. Då är jag trött helt enkelt. Det var kul kul hos kusinerna. Jag, Becca och Lina satt och garvade ihjäl oss lite. Haha!! :D God natt<33

Idol-repriser

Sitter och tittar på idol-repriserna nu.
Måste säga att efter de avsnitten som gått så är dessa två mina favoriter! Speciellt Calle. 'Walking in Memphis'
Ikväll bär det av till kusin som fyller år.

Nytt rum

Idag är det färdig målat i sovrummet jag ska byta till! Vi har flyttat över de flesta sakerna och just nu sitter jag och fixar med filmkameran och lägger in lite på datorn. Kameran suger verkligen hårt, men den duger i alla fall. Den suger och duger, typ. Haha.

Sjuk idag...

Sjuk idag. Inte roligt, om jag får säga det själv. Jag känner mig helt slö i hela kroppen. Det är en jobbig känsla detdära...

Jag var inte i skolan idag. Kommer förmodligen inte gå dit imorgon heller. Fast egentligen känns det som att jag måste. MEN, om jag gick dit skulle jag ändå inte få nåt gjort så som det känns nu. Så lika bra att stanna hemma.

Just nu sitter jag och tittar på  The Simpsons. De livar alltid upp stämningen. Kan ni tänka er hur många gånger den serien räddat mig? MANY times, säger jag bara.

Fotbollsmatch

Match utanför Laholm. Vi vann med 1-0. :)

Jag blev typ fälld i slutet av första halvlek, gled typ två meter över gräset och fick värsta brännmärket på utsidan av låret/höften. Inget uppskattat kan jag tala om...svider som in i helvete och jag vill verkligen inte duscha, men jag måste ändå. AAAHHH!! Aoousch..

Nine-eleven

Idag var det åtta år sen World trade center "olyckan" eller vad man ska säga, det var ju liksom planerat, hände.

Ikväll ska jag till en kompis som fyller år. Kul, kul. ;D

My new glasses

Här ser ni mig i glasögon. Jag ser allt MYCKET, mycket tydligare med dem!

090910

Idag har jag varit i skolan. I svenskan ska vi skriva en krönika och jag vet vad jag ska skriva om! Rubriken ska vara typ Det blir inte alltid som man tänkt sig, eller nåt sånt. Jag är inte så insatt i det för jag var sjuk när vår lärare först tog upp det här med krönika. Men jag har lyckats skissa ner lite som jag ska ha med i min krönika så jag känner det som att jag står på ganska så stadiga ben än så länge.

Annars är det inte mycket som händer. Skulle egentligen spelat fotbollsmatch idag, men det var för lite folk för att det skulle bli av. Jag ska in till stan och hämta mina glasögon om en liten stund. Ni får se bild på dem då.


Ha det bra :D

Spanska läxa och S&G

Nu har jag precis gjort klart min ensayo de español tills imorgon. Skönt att ha det gjort. Det tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta. Plus att vi har hela lektionen imorgon till att ha klart den.
Lyssnar på Simon & Garfunkel, the Sound of Silence, på Spotify. Den låten är så himla bra! Jag kan lyssna på den om och om igen. Lyssna på den!
 

Här är en live-version.

Nu ska jag ta och läsa igenom NO:n. Vi håller på med fysik och jag tycker verkligen att det är jätte intressant! Kalla mig nörd om ni vill men det är fan ascoolt.

Blogg-beroende

Nu är jag precis klar med att läsa igenom lite känt folks bloggar. Det borde verkligen klassas som ett heltidsjobb att bara läsa dem. Hur orkar de egentligen uppdatera hela tiden?

Hela dagen idag(efter att jag kom hem ifrån fotbollen och hade duschat och så) så har jag och Rebecca städat. Vi bytte rum också. Haha. Nämen, jag ska byta till ett annat rum sen. Just nu har jag bara Beccas gamla tillfälligt eftersom att hon ska ha mitt gamla. Om ni fattar vad jag menar...

Nu ska jag iväg på jakt efter H&M's höstkatalog eller vad det är. Cecka in lite kläder liksom.

Fotbollsmatch

Idag skulle vi samlas tio i nio för att ta kort på laget. Klubbens årliga klubbdag eller vad man ska kalla det. Det regnade som in i helvete såklart. Fast det lättade lite sen.
Efter en liten samling i ett omklädningsrum var det dags för match. Min första match på över tre år! (ja, jag vet att jag har nämnt det innan xD)

Det var riktigt kul att få spela igen, om jag ska vara ärlig. Vi vann med 7-1 också! :D

Nu måste jag duscha x)

Glasögon

Var på synundersökning idag. Ska skaffa glasögon har vi kommit fram till. Jag lånade hem några bågar. (orkar inte lägga in bilder på dem just nu. I'm lazy xD)

Imorgon ska jag spela min första fotbollsmatch på över tre år. (!)

090902

Var inte i skolan idag. Huvudvärk som spökade.

Verkar i i vilket fall inte som om det är så fin stämning i klassen ändå. Eller, det är rättare sagt inte det.


RSS 2.0