Bilder ifrån Stockholm

Det blev lite strul med uppladdningen av bilder. Men här kommer några i alla fall. Tolka dem bäst ni vill. :D




























280709

Tänkte ta och berätta lite om Stockholm då. Tar det ganska kortfattat, det blir lättast så. Vi shoppade lite grann. Köpte bland annat en väska och linnen. Sen så tog jag och pappa båten till Drottningholm och var där och tittade runt lite. Det var jättefint där.

Vi var på Skansen och Grönalund en dag också. Det var väldigt långa köer på Grönalund så man hann inte åka så mycket. Men jag och Rebecca åkte i alla fall Insane. Den var skitkul! Det är nog det bästa jag nånsin åkt.
Men jag blev lite besviken över Spökhuset. Det var inte alls bra. Hotel Gasten på Liseberg är MYCKET bättre. (Men sen har jag ju varit på en väldigt levande teater där man som publik fick springa runt bland virussmittade zombier också. Så jag har ju sagt ribban ganska högt utifrån det)
Sen i Fredags så åkte vi upp till Ljusdal och tittade på den nya kusinen. Jättesöt och bara en vecka gammal.
Tilda, som hon heter, har en storebror som är nästan tre år gammal som heter Linus. Han är helt obsessive av brandbilar just nu. Han satt och bläddrade i en Lego-katalog och pekade på bil efter bil och sa:"Jag vill ha den bi, jag vill ha den bi, jag vill ha den bi." Sen svepte han handen över uppslaget och sa:"Jag vill ha allt". 

Han kallade alla för "Du". Framför allt Rebecca. Han kunde springa runt och ropa efter Du. Men den roligaste gången var när han stod och pratade med min pappa och märkte inte att Rebecca gömde sig. Så när han vände sig var hon borta. Då började han ropa:"Du? Duuu?"
Och jag bara:" Är Du borta?"
Linus:Mmm.
Jag:"Spring och leta efter Du.
Linus börjar springa i fel riktning, bort från där Rebecca står.
Rebecca:Liiiiinus!
Linus: DUUuuuu...?

Sen så hade vi ju ett ganska vilt vattenkrig. Man blev ju inte lite blöt.

Jag kommer ladda upp bilder på allt om en liten stund när jag hämtat kameran och letat upp sladden ^^.


Home sweet home!

Kom hem för nån timme sen. :D Får berätta om det senare för jag måste äta lite och duscha nu.

Stockholm och sen till Ljusdal

Imorgon bär det av till vår älskade huvudstad Stockholm :D. Blir borta i en vecka. Men de sista dagarna ska spenderas i Ljusdal hos släktingar. Plus att jag har precis fått en ny liten kusin där uppe så det ska bli kul att se den =D Eller henne ska man kanske säga. Hon föddes den artonde  juli klockan 12:12.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Igår var jag med Hanna, Malin, Anna och Maria på den senaste Harry Potter filmen. Jag kan utan att tveka säga att det är den bästa av alla Harry Potter filmerna! Den var så himla bra! lagom späning, kärlek och humor.
Sen gick vi stack vi hem till Malin och så sov vi över där. Just nu sitter jag vid Malins MacBook och tittar på Kvarteret Skatan med de andra tjejerna<3. Vill ha en Mac!!!

Cykeltur

Jag, mamma och pappa tog en cykeltur med lite fika ut till stranden. Sedan cyklade vi och åt glass.


Bild på mig

Lite miljö liksom


Jag och min syster


Jag och min syster Rebecca var ute och tog kort innan. Detta är en bild på mig.


Becca och jag

Yoga

Provade på några Yoga-moves igår där hemma. Kanske nåt man seriöst skulle fundera över att börja med? Det var så avslappnande liksom. Ett tips är att söka på YouTube om man vill ha lite tips på vad man kan göra för övningar. Här är några bra övningar att träna magen med!


Ronja & Kajsa

Mina två små älsklingar!
Detta är mina två små älsklingar! Jag älskar dem mer än nåt annat på jorden!

Sommaren kvar i mitt blod<3

Denna låten är bara sååå härlig!! (Haha. Nu har jag kommit på hur man får in Youtube-klipp i bloggen också. Det kommer det nog bli många av också ;P. Det här blir ju bara bättre och bättre!)

Hejsan hoppsan världen!

Aja, jag ger upp med den här design grejen. Jag klarar inte av sånt.
Här har ni mig. Jag har börjat blogga. Har visserligen haft några bloggar förut men har tagit bort dem för de var inte bra. Nu ska jag försöka härda ut i alla fall, haha.

Jag är född 1994 så är alltså snart femton. Jag älskar allt som har att göra med musik och jag tycker väldigt mycket om att skriva också. Då måste man ju bara ha en blogg, eller hur?

Egentligen har jag nog ingen riktig aning om vad det egentligen är som jag ska blogga om. Det kommer nog bli mycket musik, antar jag. Fast bloggandet kommer nog inte dra igång på rikitigt förrän jag fått ordning på allt med hur man gör, typ.

Aja. Här har ni mig i alla fall. Jag ska göra mitt bästa för att få denna bloggen att hålla. Jag får helt enkelt ta och lita på mig själv. Intala mig själv att jag kommer orka blogga, och så gör jag det. Det kan väl inte vara så svårt?


Varför måste det vart så svårt?

Är det bara jag som tycker att det här med att designa en blogg är svårt?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0